Nieuwe stagiaire: Lynn stelt zich voor!
06 februari 2023 

Nieuwe stagiaire: Lynn stelt zich voor!

Hallo allemaal,

Ik ben de kersverse stagiaire bij Get a Grip, en ik heb er mega veel zin in!

Ik studeer op dit moment Commerciële Economie in Tilburg en ik zit hier ook op kamers. Dat is supergezellig (soms iets te gezellig 😉), maar ik heb er ook zeker weer zin in om gezellig thuis te zijn. Ik mis het lekkere eten van mijn ouders en ik mis mijn lieve vrienden die ik afgelopen jaar een stuk minder heb gezien.

Dat zijn een aantal redenen dat ik thuis ben gaan zoeken naar een stageplek en dit ging sneller dan gedacht. Ik heb maar één sollicitatiegesprek gehad, en dit was meteen raak! Ik was zelf al erg enthousiast over Get a Grip na het gesprek. Het leek mij namelijk een gezellig jong team, waar ik veel van kan leren. De verschillende aspecten van mijn studie sluiten ook perfect aan op de diensten die Get a Grip aanbiedt.

Voordat ik aan deze studie begon heb ik op het Reynaertcollege in Hulst gezeten.
In het derde jaar moest ik een vakkenpakket kiezen, dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Ik had totaal geen idee wat voor kant ik op wilde, dus ik heb een wilde gok gedaan. Dit was na vijf jaar op het Reynaertcollege niet anders. Ik wist nog steeds niet welke kant ik op wilde, want ja, wie weet nu al waar je de komende 55 jaar van je leven aan vast wilt zitten? Ik heb toen weer een wilde gok gedaan, waar ik uiteindelijk heel erg blij mee ben. Vooral het visuele aspect van mijn studie bevalt me heel erg goed. Ik vind het leuk om ervoor te zorgen dat een project leuk is om naar te kijken, maar ik vind de psychologie die daarbij komt kijken eigenlijk net zo interessant.

Ik hou zelf heel erg van mooie dingen, en ik vind het belangrijk dat alles er aesthetically pleasing uit ziet. Ik ben ook vele uren te vinden op Pinterest en Instagram om inspiratie op te doen.

Mijn vrienden zouden mij soms omschrijven als een beetje zweverig. Ik kan uren praten over het heelal, het hiernamaals, de maan, sterrenbeelden en allerlei verschillende conspiracy theories. Iets anders waar ik uren mee bezig kan zijn is het kijken van series. Ik kijk verschillende genres: van sitcoms tot horror, tot anime, maar ik kijk ook graag naar leerzame documentaries (aanrader: How to Change Your Mind)

Dus als je een conspiracy theory hebt waar je over wilt kletsen, of als je nog aanrader voor mij hebt mag je mij altijd een berichtje sturen! 😉

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us