Nieuw gezicht | Na lang zoeken ben ik dan eindelijk op mijn plek!
06 mei 2021 

Nieuw gezicht | Na lang zoeken ben ik dan eindelijk op mijn plek!

Hallo iedereen! Mijn naam is Yannick en ik ben voor de komende 10 weken de nieuwe stagiair bij Get a Grip, om die reden zal ik me even kort voorstellen. Ik ben 22 jaar en ik ben geboren en getogen in Zaamslag. Ik zou mezelf omschrijven als een sportieve, gedreven en nuchtere jongeman. In de zomer werk ik naast mijn studie ook als lifeguard bij de buitenzwembaden van gemeente Terneuzen. Ik ben zeer geïnteresseerd in marketing en ik ben daarom erg blij met mijn plekje bij Get a Grip! 

Na eerst mijn mavodiploma te hebben behaald aan het Zeldenrust-Steelantcollege heb ik drie jaar geleden ook mijn havodiploma in ontvangst genomen. Hierna ben ik van het altijd mooie Zeeland naar Tilburg verhuisd om op kamers te gaan. Dit was voor mij een wereld van verschil met Zaamslag en Terneuzen. De grootste verschillen zijn toch wel de drukte die Tilburg met zich mee brengt en er is bijna altijd wel wat te doen. Toch heb ik altijd na mijn studie terug willen komen. Het is tot nu toe een leuk avontuur geweest maar het is nu toch echt tijd om weer even terug naar huis te gaan.  

Na een kleine omweg via andere opleidingen ben ik bij de Associate degrees Academie in Roosendaal uitgekomen. Op deze redelijk nieuwe school heb ik gekozen voor de opleiding Bedrijfskunde-marketing. Deze opleiding is voor 60 procent bedrijfskunde en voor, jammer genoeg, maar 40 procent marketing. Voor deze opleiding dacht ik het al, maar nu weet ik het zeker: ik wil iets met marketing gaan doen. Dit komt doordat de marketingwereld continu veranderd, waardoor je nooit stil zal blijven zitten. Ook kun je als marketeer een divers takenpakket hebben zoals het doen van onderzoek, het analyseren van data of creëren van content.  

Een stage vinden is altijd lastig, maar corona maakt het nog wat lastiger. Dankzij de hulp van Get a Grip heb ik de juiste stage gevonden die bij mijn interesses past. Wat ik het leukste aan Get a Grip vind is dat de sfeer onderling heel fijn is. Ik kreeg daarom ook gelijk een ‘thuis’ gevoel.  

Ik hoop in de komende 10 weken veel te leren, een goede bijdrage te kunnen leveren aan Get a Grip en veel plezier te hebben met dit mooie team! 

Heb jij nog vragen voor mij? Wees dan niet te verlegen om contact op nemen! 

📩 talent@get-agrip.nl 

📞 tel:+31851303549  

Over de schrijver
Lieneke is oprichter en eigenaar van Get a Grip. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het bedrijven en organisatie biedt. ‘Ik vind het ontzettend leuk met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je je website, social media etc in om je doelen te halen. En natuurlijk een succesvolle uitvoering van de aanpak die daaruit voortkomt. ‘The only thing constant is change’ en dat geldt zeker voor online marketing. Ik zit er bovenop en deel mijn kennis graag!’
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us