Meet Marjolein!

Per 1 april hebben we versterking gekregen van onze nieuwe collega Marjolein de Jonge! Marjolein gaat aan de slag met online content voor verschillende klanten.

“Hallo! Mijn naam is Marjolein, en in februari ben ik afgestudeerd aan de master Business Communication and Digital Media. Tijdens deze master heb ik me gespecialiseerd in online marketing, storytelling en content creatie. De basis die hieraan vooraf ging was een opleiding communicatie, waarbij ik ook een half jaar in Praag studeerde tijdens de minor fase. Tijdens deze minor heb ik ook veel gereisd door Europa. Nu reis ik nog steeds graag, maar mijn roots liggen in Zeeuws-Vlaanderen. Hier kun je me regelmatig al hardlopend door de polders of langs de kust vinden.

Ik vind het vooral interessant om met content creatie bezig te zijn. Hoe vertel je een boodschap op een overtuigende manier, hoe creëer je iets herkenbaars, of welke content is interessant voor volgers… Dat zijn vragen waar ik me graag mee bezig houd. Bij Get A Grip zal ik dan ook mijn creativiteit inzetten om deze vragen voor verschillende klanten te beantwoorden.”

Over de schrijver
Lieneke is oprichter en eigenaar van Get a Grip. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het bedrijven en organisatie biedt. ‘Ik vind het ontzettend leuk met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je je website, social media etc in om je doelen te halen. En natuurlijk een succesvolle uitvoering van de aanpak die daaruit voortkomt. ‘The only thing constant is change’ en dat geldt zeker voor online marketing. Ik zit er bovenop en deel mijn kennis graag!’
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us