Meet Marijn: nieuwe energie in het team!
21 januari 2019 

Meet Marijn: nieuwe energie in het team!

Wij beginnen het jaar goed met een Zeeuwse energiebom die ons team komt versterken. Per 24 januari is onze nieuwe collega Marijn Houg bij Get a Grip gestart! Marijn pakt online werkzaamheden op voor verschillende klanten, projecten en online marketing activiteiten. Met haar creatieve ideeën, vlotte babbel en positieve energie, brengt zij een frisse wind in het team.

Marijn: “Na mijn backpack-avontuur in Mexico ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Nadat ik enige ervaring in de Sales heb opgedaan, wil ik mij graag verder ontwikkelen op het gebied van (internationale) Marketing. Hierbij kan ik mijn creativiteit beter in de praktijk brengen. De combinatie van Get A Grip en PureBlue (waar ik twee dagen per week actief ben) geeft mij de juiste afwisselend combinatie van Marketing binnen verschillende branches. Ik vind het interessant om mij te focussen op het gat tussen het imago en de identiteit van een organisatie. Het gat tussen hetgeen dat een organisatie wilt uitstralen en wat het daadwerkelijk uitstraalt is naar mijn idee erg belangrijk.”

Heb jij een vraag voor Marijn? Stuur haar een mail!

Over de schrijver
Lieneke is oprichter en eigenaar van Get a Grip. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het bedrijven en organisatie biedt. ‘Ik vind het ontzettend leuk met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je je website, social media etc in om je doelen te halen. En natuurlijk een succesvolle uitvoering van de aanpak die daaruit voortkomt. ‘The only thing constant is change’ en dat geldt zeker voor online marketing. Ik zit er bovenop en deel mijn kennis graag!’
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us