Maak kennis met Marieke: onze nieuwe collega voor het komende halfjaar!
13 januari 2020 

Maak kennis met Marieke: onze nieuwe collega voor het komende halfjaar!

New beginnings, new ideas, new energy, exciting and surprising!

We hebben bij Get a Grip al vele enthousiaste stagiair(e)s zien komen en gaan. Per 13 januari 2020 hebben we versterking gekregen van stagiaire Marieke Ulijn! Zij stelt zich in deze blog graag aan je voor.

Marieke: “Hoihoi! Ik ben Marieke, 22 jaar oud en ik studeer Commerciële Economie op de HZ University of applied sciences in Vlissingen. Ik ben woonachtig in het mooie West-Zeeuws-Vlaanderen. Ik houd heel erg van reizen, maar vind het ook fijn om thuis te zijn met onder andere mijn huisdieren waar ik heel gelukkig van word!”

Marieke stagiaire

Let’s do this!

“Afgelopen halfjaar heb ik de minor Branding gevolgd op de Avans Hogeschool in Breda. Tijdens deze minor kwam ik erachter dit ik me hierin nog verder wilde ontwikkelen en ben ik op zoek gegaan naar een stage die hier goed op aansloot. Aangezien ik het liefst lekker thuis ben in het vertrouwde Zeeland, was ik op zoek naar een stage dicht bij huis. Daarnaast ben ik ook nog eens ‘’verslaafd’’ aan social media, iets wat ik thuis altijd moet aanhoren… Via mijn buurvrouw hoorde ik de naam Get a Grip vallen, daar wilde ik meer over te weten komen! Na even rondneuzen op de website en op alle social media kanalen waar Get a Grip actief is, zag ik al snel dat mijn stagewensen bij Get a Grip worden vervuld: en dacht ik dit is de perfecte stage waar ik nog veel kan leren!

Na dit halfjaar hoop ik bedrijven te kunnen adviseren over hoe zij zichzelf het beste via online kanalen in de markt kunnen zetten, maar ook hoe je via deze weg nieuwe klanten kunt binnenhalen, ik heb er zin in!”

Heb jij een vraag voor Marieke? Stuur haar een mail!

Over de schrijver
Lieneke is oprichter en eigenaar van Get a Grip. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het bedrijven en organisatie biedt. ‘Ik vind het ontzettend leuk met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je je website, social media etc in om je doelen te halen. En natuurlijk een succesvolle uitvoering van de aanpak die daaruit voortkomt. ‘The only thing constant is change’ en dat geldt zeker voor online marketing. Ik zit er bovenop en deel mijn kennis graag!’
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us