Infosessies AVG

Nieuwe Privacy wetgeving per 25 mei 2018

Infosessies AVG: Nieuwe Privacy wetgeving per 25 mei 2018
Per 25 mei 2018 wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) actief. De afgelopen maanden merkten we dat er veel vragen leven bij onze opdrachtgevers: wat zijn de implicaties hiervan, welke acties moet je ondernemen, wat zijn de consequenties?


Infosessies AVG

Om inzicht te geven in deze nieuwe Europese Privacywetgeving en onze opdrachtgevers en relaties zoveel mogelijk informatie en houvast te geven, besloten we om samen met Nobus Nieuwenhuijse Advocaten en iVenture IT Solutions een infosessie AVG te organiseren. Ook zij kregen veel vragen over de AVG / GDPR. Samen met Anneline Nieuwenhuijse en Reggy Ekkebus zette Lieneke een programma in elkaar voor de infosessie. Uiteindelijk werden het drie (!) info sessies vanwege de grote animo.

We werden o.a benaderd vanuit de Ondernemersverenigingen Hulst Hogeweg en Hulst Vestingstad: beide besturen merkten dat er veel onbekendheid was onder de leden. Via via werd contact gelegd, en met snel resultaat! Er werd een gezamenlijke sessie op poten gezet waar meer dan 50 ondernemers aanwezig waren. Los van de kennis input ook nog een goede gelegenheid om de contacten onderling aan te halen of juist nieuwe contacten te leggen.


Tijdens de infosessies wordt steeds vanuit verschillende invalshoeken AVG / GDPR belicht; juridisch, organisatorisch, technisch en op marketing gebied. Vanuit Get a Grip werd vnl de marketing kant toegelicht en een aantal acties die je organisatorisch moet nemen.


Tijdens de infosessies zijn er veel vragen de revue gepasseerd; lees ons blog voor vragen + antwoorden.


Heb je nog vragen over AVG? Neem dan gerust contact op via info@get-agrip.nl of bel Lieneke de Wolf, M +31 6 2960 3960.

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Your information is safe with us