Here to stay: Kelsey

I’m here to stay! Iets meer dan anderhalf jaar geleden verhuisde ik vanuit Tilburg terug naar Zeeuws-Vlaanderen. Dit was best wel een stap als je het mij vraagt. Ik was 17 toen ik ging studeren en was er toen klaar voor om weg te gaan uit het ‘saaie’ Zeeland; het bruisende stadsleven opzoeken! Nu is Tilburg nog niet zo groot als bijvoorbeeld Amsterdam, maar ik vond het bruisend genoeg. Zo bruisend dat hoe langer ik in Brabant woonde, hoe meer ik ervan overtuigd was dat ik niet meer terug zou komen wonen in Zeeland… But here I am 

Het is juni 2019, ik zit middenin mijn afstudeerperiode op de Universiteit van Tilburg en ben volop bezig met het schrijven van mijn scriptie. Bij het afstuderen komt natuurlijk de vraag kijken: wat ga ik hierna doen? Ik werd gewezen op het evenement Roetsjbaan van Rootzz en dacht: ik ga eens een kijkje nemen, zien wat voor kansen Zeeland biedt. In mijn ogen had ik namelijk twee opties als ik terug in Zeeland kwam wonen: werken bij een groot bedrijf op een communicatieafdeling – dit leek mij ook het meest reëel – of een klein bedrijf vinden waar ik zowel mijn grafische achtergrond, als mijn achtergrond in communicatie in zou kunnen zetten. Deze tweede optie leek mij echter niet erg realistisch: ik dacht dat er weinig bedrijven in de regio waren waarbij ik deze combinatie zou kunnen maken. 

Daar sta ik dan bij Roetsjbaan, tijdens het speeddaten kom ik in gesprek met verschillende bedrijven, waaronder Get a Grip. Tijdens dit gesprek klikt het al meteen en denk ik: “Hé, dat is tof! Een bedrijf gericht op marketing en communicatie en ze hebben nog niet echt een creatieve duizendpoot in hun team.” 

Om een lang verhaal kort te maken: een week later zat ik bij Get a Grip op kantoor om kennis te maken en nog geen maand later was het contract getekend. Op 1 september 2019 zou ik beginnen met werken bij Get a Grip. 

Fast forward naar dit jaar: 2021. Iheb al enorm veel geleerd op het gebied van online marketing. In het afgelopen anderhalf jaar heb ik klanten mogen helpen met hun (online) marketing en communicatieDaarnaast schrijf ik regelmatig blogs en artikelen, neem ik interviews af en werk ik testimonials uit, kijk ik naar het visuele plaatje en ontwerp ik whitepapers en e-books. Ik heb mogen zien wat voor mooie resultaten dit oplevert en kan je één ding vertellen: dat smaakt naar meer!  

Deze blog heet Here to stay en dat is niet voor niets: vanaf 1 maart 2021 ben ik in vaste dienst bij Get a Grip. Ik ben klaar om onze klanten, maar wie weet ook binnenkort jou als lezer, te helpen groeien op onlinegebied en te zorgen dat jouw communicatie zowel tekstueel als visueel naadloos aansluit op de identiteit van jouw bedrijf. Of het nu gaat om een testimonial van jouw klanten of om de berichten op social media. 

Ik had nooit verwacht in Zeeuws-Vlaanderen een bedrijf als Get a Grip te vinden en ben dankbaar dat ik hier de kans heb gekregen om mij verder te ontwikkelenDus kunnen jouw social mediakanalen wel een boost gebruiken? Heb jij behoefte aan een whitepaper of e-book waarin jouw diensten worden uitgelicht? Of ben jij opzoek naar iemand die ervoor zorgt dat jouw (online) communicatie tekstueel en visueel on point is? You know where to find me! I’m here to stay. 😉 

 

Tot slot: 7 feitjes en weetjes! 

Zo, nu weet jij wat ik bij Get a Grip doe, maar ik heb nog een paar feitjes en weetjes over mijzelf opgesomd, zodat jij mij ook een beetje beter leert kennen: 

#1 Ik woon samen met mijn vriend en twee katten in Hulst. Funfactwe didn’t choose the catlife, the catlife chose usOnze eerste kat van bijna 20 jaar was ‘inbegrepen’ bij ons eerste (huur)huis. Toen wij verhuisden is ze meeverhuisd naar onze huidige woning. Echter woonde in ons huidige huis ook nog een kat: deze wilde niet mee verhuizen met zijn vorige eigenaar. Zodoende hebben wij nu twee katten.  

#2 Ik houd van de Urban Jungle sfeer in huis. Het begon allemaal met één plant: ondertussen staat onze huiskamer er vol mee en ben ik verschillende planten aan het doorstekken. More plants to come dus! 

#3 Vroeger heb ik altijd gedanst, tegenwoordig train ik functioneel (crossfit) en volg ik yogalessen. Ik vind het heerlijk om na mijn werkdag nog lekker te sporten en bewegen! 

#4 Op zondagmiddag kun je mij vinden in Sint Jansteen op het Hof ter Steneeen project waarbij wij samen met een aantal vrienden een voedselbos aan het opzetten zijn. In de toekomst hopen wij hier een vijftigtal mensen het hele jaar rond mee te kunnen voorzien van verse groenten en fruit. 

#5 Ik kan er niet tegen als de wc-rol ‘andersom’ hangt: met het velletje papier tégen de muur aan. Als je de rol zo ophangt kan ik je garanderen dat ik hem altijd even omdraai. (: 

#6 Toen ik een jaar of 12 was wist ik al dat ik naar de Kunstacademie wilde. Dit hebben mijn ouders altijd gesteund en zij hebben mij geholpen mijzelf te ontwikkelen. Zo kon ik op mijn zeventiende met een rijk portfolio naar mijn toelating voor de Kunstacademie. Na mijn studie als grafisch ontwerper heb ik een premaster en master in communicatie gevolgd op de Universiteit van Tilburg. 

#7 Tijdens mijn studententijd was ik enorm actief bij de studentendansvereniging TSDV DanceNationZe hadden mij al meermaals gevraagd of ik geen bestuursjaar wilde doen. In mijn afstudeerjaar dacht ik: het is nu of nooit. Dus heb ik toen een bestuursjaar gedaan in de rol van PR-functionaris. Een enorm leuke tijd!  

Over de schrijver
Lieneke is oprichter en eigenaar van Get a Grip. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het bedrijven en organisatie biedt. ‘Ik vind het ontzettend leuk met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je je website, social media etc in om je doelen te halen. En natuurlijk een succesvolle uitvoering van de aanpak die daaruit voortkomt. ‘The only thing constant is change’ en dat geldt zeker voor online marketing. Ik zit er bovenop en deel mijn kennis graag!’
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us