Get a Grip in the picture - in Bedrijf in Beeld
02 november 2018 

Get a Grip in the picture - in Bedrijf in Beeld

Jaaaaaa! We staan weer in Bedrijf in Beeld, de jaarlijkse bijlage bij het Zeeuws-Vlaams Advertentieblad.

Leuke start van het artikel met de mededeling dat Get a Grip groeit! Inmiddels zijn we 3 vrouw sterk en dagelijks volop bezig voor MKB bedrijven en organisatie in heel Zeeland en Brabant. Samen zorgen we ervoor dat bedrijven zichtbaar én vindbaar zijn online.

Gelukkig weten bedrijven en organisaties ons meer en meer te vinden.. we merken dat er echt behoefte bestaat aan ondersteuning op het gebied van online marketing. Social media, advertising, uitbesteden van online marketing… je bent bij ons aan het juiste adres. En wil je zelf aan de slag? Volg dan een van onze trainingen: LinkedIn, Instagram, Facebook marketing, SEO Schrijven voor het web… in 1 dagdeel volop praktische handvaten waarmee je direct kan starten.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend sparren over wat jij wilt – en kunt – bereiken met online marketing, social selling, social media in de laatste maanden van 2018 en in 2019? Bel of mail ons gerust – we horen graag van je!

Lieneke de Wolf M 06 – 29 60 39 60

Volg ons ook op FacebookLinkedin en Instagram! Voor tips, adviezen en inspiratie die jou helpen meer uit online te halen.

Over de schrijver
Lieneke is oprichter en eigenaar van Get a Grip. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het bedrijven en organisatie biedt. ‘Ik vind het ontzettend leuk met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je je website, social media etc in om je doelen te halen. En natuurlijk een succesvolle uitvoering van de aanpak die daaruit voortkomt. ‘The only thing constant is change’ en dat geldt zeker voor online marketing. Ik zit er bovenop en deel mijn kennis graag!’
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us