Get a Grip in Bedrijf in Beeld!
03 november 2017 

Get a Grip in Bedrijf in Beeld!

Deze week (44/2017) aandacht voor Get a Grip in Bedrijf in Beeld, een bijlage bij het Zeeuws-Vlaams Advertentielblad.

In dit artikel lees je wat we allemaal doen, waarom en voor wie ;). En we zijn dan wel met name online bezig, maar zien zeker de kracht van gedrukte media! Woensdag 1/11 verscheen het ZVA en we hebben al diverse leuke reacties gekregen op het artikel. Daar zijn we blij mee! Direct sinds de start van Get a Grip in de zomer van 2016 merken we dat veel MKB bedrijven behoefte hebben aan ondersteuning bij hun online marketingactiviteiten. En juist voor inzicht, een effectieve aanpak die resulteert in online groei ben je bij ons aan het juiste adres.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend sparren over wat jij wilt – en kunt – bereiken met online marketing, social selling, social media in 2018? Bel of mail ons gerust – we horen graag van je!

Lieneke de Wolf M 06 – 29 60 39 60

Volg ons ook op FacebookLinkedin en Instagram! Voor tips, adviezen en inspiratie die jou helpen meer uit online te halen.

Over de schrijver
Lieneke is oprichter en eigenaar van Get a Grip. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het bedrijven en organisatie biedt. ‘Ik vind het ontzettend leuk met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je je website, social media etc in om je doelen te halen. En natuurlijk een succesvolle uitvoering van de aanpak die daaruit voortkomt. ‘The only thing constant is change’ en dat geldt zeker voor online marketing. Ik zit er bovenop en deel mijn kennis graag!’
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us