Training Instagram voor business: zet Instagram in voor marketing & sales

21-05-2019

Je bent al aardig op weg met jouw zakelijke Instagram profiel, je account is aangemaakt, je plaatst berichten en hebt een aantal volgers. Maar hoe ga je het optimale resultaat behalen met Instagram als marketingtool?

Tijdens de training leer je hoe je een boost kunt geven aan jouw Instagram strategie en skills. We bieden je de handvaten om met kwalitatieve content en interactie een groter bereik op te bouwen. Tot slot gaan we dieper in op alle functies die Instagram biedt, van Instagram stories tot adverteren, en hoe je dit kunt toepassen.  

Na afloop van de training Instagram voor business:

  • Weet je alles over Instagram: van foto’s, video’s, livestreamen, Instagram stories, shopping en adverteren tot en met statistieken. 
  • Heb je de tools en skills om een optimale Instagramfeed te creëren die uitnodigt om te volgen, door middel van een goede strategie, contentplanning en een dosis inspiratie.   
  • Maak je kennis met Instagram stories, welke mogelijkheden er zijn, en hoe je deze moet inzetten om een relevante volgersgroep aan je te binden.
  • Ben je in staat om je succes op Instagram te meten en te analyseren.
  • Lukt het je om interactie en bereik te creëren en weet je welke rol het algoritme van Instagram hierin speelt.

Extra workshop (optioneel)

Wil jij wat je in het ochtenddeel van de Instagram training hebt geleerd, gelijk in de praktijk toepassen? Zodat alle kennis die op je af komt echt beklijft? Volg dan ook onze praktische en interactieve workshop, direct na de training. We gaan samen aan de slag met het optimaliseren van jouw profiel en we laten je zien hoe je een visual maakt die perfect past in jouw Instagramfeed. Tijdens de workshop maak je ook kennis met alle mogelijkheden van Instagram stories en ga je hier direct mee aan de slag!

Voor wie is de Instagram training geschikt?

Voor iedereen die de basis van Instagram onder de knie heeft, maar een beter inzicht wil krijgen in de mogelijkheden en toepassingen van Instagram binnen een bedrijf, waaronder: 

  • MKB-ondernemers
  • Marketing communicatie en PR medewerkers

Praktische informatie

Datum: dinsdag 21 mei, 9.00 - 12.30 uur | Extra workshop: 13:00 - 15:00 uur.
Interesse om mee te doen op een andere dag of locatie? Meld je dan alvast vrijblijvend aan, data volgen snel.

Locatie: Terneuzen 

Investering: €195 excl. btw, Indien vervolg met extra workshop: €245 excl. btw

Bijzonderheden: maximaal 10 personen. Smartphone en laptop meenemen. 

Benieuwd of deze training wat voor jou is? Bel ons op +318 51 30 35 49, we geven je graag toelichting. Of stuur ons een mail

Bekijk ook onze andere workshops!


Aanmelden