Training Instagram voor business: aan de slag met de basis

25-04-2019

Tijdens de training Instagram voor business leer je de ins en outs van Instagram. Je ontdekt hoe je jouw doelgroep vindt, hoe je nieuwe volgers krijgt en hoe je een community opbouwt. Je leert hoe je mooie en relevante Instagram foto’s en video's maakt met een heldere omschrijving en hoe je Instagram stories kunt inzetten. Natuurlijk kijken we ook naar de laatste trends en ontwikkelignen, waaronder Instagram TV. Je analyseert vervolgens hoe je jouw statistieken kunt uitlezen. Na afloop van de training Instagram voor business:

  • Weet je alles over Instagram: van foto’s, video’s en hashtags tot en met bedrijfsprofielen en statistieken. Je kunt nu zelfstandig aan de slag met Instagram. 
  • Weet je het verschil tussen Instagram en Instagram stories, en hoe je beide moet inzetten om een relevante volgersgroep aan je te binden.
  • Ben je in staat om je succes op Instagram te meten en te analyseren.

Wij nemen je deze training mee in de wereld van Instagram: hoe presenteer je jouw bedrijf op dit populaire social media kanaal en hoe haal je er daadwerkelijk resultaat uit? 

Voor wie is de Instagram training geschikt?

Voor iedereen die een beter inzicht wil krijgen in de mogelijkheden en toepassingen van Instagram binnen een bedrijf, waaronder: 

  • MKB-ondernemers
  • Marketing communicatie en PR medewerkers

Praktische informatie

Datum: donderdag 25 april, 9.00 - 12.30 uur. 
Interesse om mee te doen op een andere dag of locatie? Meld je dan alvast vrijblijvend aan, data volgen snel.

Locatie: Terneuzen 

Overige data en locaties volgen; meld je alvast vrijblijvend aan als je mee wilt doen. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht als de data / locaties bekend zijn en kan dan kijken of dit voor jou past.

Investering: €195 excl. btw 

Bijzonderheden: maximaal 10 personen. Smartphone en laptop meenemen. 

Benieuwd of deze training wat voor jou is? Bel Lieneke op 06-29603960, ze geeft je graag toelichting. Of stuur haar een mail.

Bekijk ook onze andere workshops!


Aanmelden