Employer Branding

Waar moet je beginnen?

05-09-2019
Starts at 09:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

De economie trekt aan, het aantal vacatures stijgt. Het vinden én binden van de juiste medewerkers is best lastig. De prachtige werken-bij sites en wervingscampagnes vliegen je om de oren. Hoe ben je onderscheidend in krappe arbeidsmarkt, ook met een kleinere beurs? Een krachtig werkgeversmerk kan daarbij helpen. Het valt op, spreekt aan en werkt als een magneet. Ook creëert het trots en betrokkenheid bij je huidige medewerkers. Zorg dus dat je tijd en energie besteedt aan employer branding – en blijf de concurrentie een stap voor. 

 

Maar employer branding is een containerbegrip en omvat veel. Wat houdt het in en waar moet je beginnen? 

Het start met het koppelen van alle afzonderlijke schakels in de 'reis' die een kandidaat aflegt, tot een kloppend proces. Dit proces heeft echter doorlopend focus en aandacht nodig, het is nooit “af”.


Hoe ziet die reis er bij jouw organisatie uit? Wat is het unieke verhaal van jouw bedrijf?

 

In deze training helpen we je antwoorden te vinden op deze vragen. Je leert welke stappen je moet doorlopen om employer branding succesvol in te zetten in jouw organisatie. Je ontvangt praktische adviezen, inspiratie en tips, o.a. hoe je social media kunt inzetten voor jouw werkgeversmerk. Tijdens en na deze training kan je met het stappenplan employer branding direct zelf aan de slag.

 

De training wordt verzorgd door Lieneke de Wolf van Get a Grip en Thirza Ephraïm van The Workbrand. 

Praktische informatie

Datum: donderdag 5 september, 9.00 - 15.30 uur.

De trainingsdag bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk. Je gaat dus ook echt zelf aan de slag!


Locatie: Terneuzen, M2GO City, Stadhuisplein 3 Terneuzen 


Voor wie: ondernemers, HR managers en adviseurs, marketing- en communicatie managers en medewerkers, leidinggevenden 


Investering: €245 excl. btw.

Let op: het aanmeldformulier werkt niet in Internet explorer, maar wel in andere browsers zoals Chrome, Mozilla Firefox en Safari.


Bijzonderheden: maximaal 8 personen. Laptop meenemen.


Benieuwd of deze training wat voor jou is? Bel ons op +318 51 30 35 49 , of stuur een mail.

Lieneke de Wolf

‘The war for talent’ is in volle gang. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel en vinden het lastig de juiste mensen te vinden. Een sterk werkgeversmerk is heel belangrijk: zo trek je makkelijker nieuw talent aan én het helpt het talent dat je al in huis hebt, te behouden. Het begrip Employer Branding is heel breed: hoe zet jij het effectief in voor jouw bedrijf? In deze training krijg je volop handvatten om hiermee aan de slag te gaan binnen jouw bedrijf of organisatie. Je kan gelijk de volgende dag aan de slag met de tips en adviezen die je o.a. krijgt voor online (website, social media). Graag tot ziens bij de training Employer Branding! 

Thirza Ephraïm

'Mijn achtergrond ligt in de arbeidsbemiddeling en media. Ik zie dat er heel veel geld uitgegeven wordt aan werving en selectie, media en mooie campagnes. Hoe weet je echter of je de juiste keuzes maakt?

Voor je dit geld uit gaat geven (of niet), is het belangrijk om eerst goed je huiswerk te doen. Wat vertellen jouw eigen ambassadeurs, je personeel, over jou? Wat is je imago? Naar wie ben je op zoek? En waarin ben jij uniek? Wat heb je te bieden?

 

Mijn passie is om employer branding niet ingewikkelder te maken, maar eerlijker. Met het unieke verhaal van jouw bedrijf, een proces dat klopt en bovenal een menselijke benadering. En door je eigen personeel te erkennen als je ambassadeurs en je belangrijkste kapitaal.  Zie wat er dan gaat gebeuren!' 

Was erg leuk en leerzaam, veel waardevolle tips en voorbeelden. Ik ga er zeker mee aan de slag!
Anne-Marie - Klok'Uus
Super leerzame cursus. Lieneke en Thirza bedankt voor de goede tips en adviezen.
Monica - GL Sport
Lieneke van Get a Grip leidt de workshop heel natuurlijk. Professioneel en met verstand van zaken. Ze verdiept zich in het onderwerp, bereidt zich goed voor met een heldere presentatie en neemt de deelnemers stap voor stap mee in de materie. Een aanrader!
Claudia - Gemeente Sluis
05-09-2019
Starts at 09:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Your information is safe with us