Een nieuw gezicht bij Get a Grip!
23 oktober 2018 

Een nieuw gezicht bij Get a Grip!

Per 1 oktober hebben we versterking gekregen van onze collega Daphne Verhagen! Deze nieuwe Get a Gripper heeft een passie voor social media, video- en online marketing – en ze kan niet wachten om haar kennis en ervaring in de praktijk te brengen voor onze opdrachtgevers.

“Hi! Mijn naam is Daphne, ik ben 25 jaar oud en reis iedere dag door de tunnel richting Get a Grip. Want ik ben wel een Zeeuwse jonge dame, maar ik kom oorspronkelijk uit Vlissingen. Sinds het prille begin van social media, ben ik op vrijwel ieder platform te vinden om mijn dagelijkse leven te delen en om te bestuderen hoe je social media professioneel in kan zetten. Instagram, Youtube, facebook, vloggen, influencers… Ik weet er alles van! En deze kennis en passie deel ik graag met je. Dus heb je een vraag; mail, bel of stuur me een DM… Het mag allemaal ;)”

Inmiddels is Daphne al een tijdje volop aan de slag! Benieuwd geworden? Ze legde de start van haar eerste werkdag zelf vast, dus kijk zeker even de video voor een eerste, korte kennismaking.

Heb jij een vraag voor Daphne? Stuur haar een mail!

Over de schrijver
Lieneke is oprichter en eigenaar van Get a Grip. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het bedrijven en organisatie biedt. ‘Ik vind het ontzettend leuk met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je je website, social media etc in om je doelen te halen. En natuurlijk een succesvolle uitvoering van de aanpak die daaruit voortkomt. ‘The only thing constant is change’ en dat geldt zeker voor online marketing. Ik zit er bovenop en deel mijn kennis graag!’
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us