Social media planning

aan de slag met een content planning

Aan de slag met een planning!

Veel bedrijven ontbreekt het aan tijd en inspiratie om hun Facebook, Instagram of Linkedin te vullen. Herkenbaar? Wij hebben de oplossing voor je! Tijdens de maandelijkse workshop Social Media planning zorgen we er in één ochtend samen voor dat je social planning voor de komende maand gereed staat.


Tijdens deze workshop maak je met onze input en inspiratie in één ochtend de social planning voor jouw zakelijke Facebook-, LinkedIn- of Instagram account. Aan het eind van de ochtend is jouw planning voor volgende maand gereed en hoef je alleen nog (zo nodig) de posts te checken met je collega's en ze in te plannen. Kom maar door met die reacties van en interactie met je volgers!


Dit kan je verwachten 

  • volop inspiratie & ideeën voor jouw kanaal en jouw bedrijf -> vertaald in concrete berichten voor op social media
  • ideeën voor berichten die je gedurende de maand kan plaatsen 
  • berichten maken die interactie oproepen bij jouw volgers en nieuw volgers aantrekken
  • scheelt werk, tijd en frustratie (eind van de maand en weer niets gepost ;)
  • kleine groep deelnemers vanuit diverse bedrijven – veel persoonlijke aandacht en onderlinge interactie
Lieneke de Wolf
We horen het zo vaak: ‘ik wil wel meer gebruik maken van social media maar ik heb het zo druk, ik kom er niet aan toe.’ Bij veel ondernemers en bedrijven schiet het plaatsen en opvolgen van berichten op social media er vaak bij in. Heel jammer want je kan er zoveel mee bereiken! Een structuur en planning is essentieel als je écht resultaat uit je social media inspanningen wilt halen. Voor veel bedrijven maken we de social media planning en we voeren deze vervolgens uit. Ik help jou ook graag op weg met een effectieve social media planning voor jouw bedrijf. Tot ziens bij de training social media planning? 

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Your information is safe with us