Training Instagram voor business

zet Instagram in voor marketing & sales

Breid jouw Instagram kennis uit!

Je bent al aardig op weg met jouw zakelijke Instagram profiel, je account is aangemaakt, je plaatst berichten en hebt een aantal volgers. Maar hoe ga je het optimale resultaat behalen met Instagram als marketingtool?

Tijdens de training leer je hoe je een boost kunt geven aan jouw Instagram strategie en skills. We bieden je de handvaten om met kwalitatieve content en interactie een groter bereik op te bouwen. Tot slot gaan we dieper in op alle functies die Instagram biedt, van Instagram stories tot adverteren, en hoe je dit kunt toepassen.

Na afloop van de training Instagram voor business:

  • Weet je alles over Instagram: van foto’s, video’s, livestreamen, Instagram stories, shopping en adverteren tot en met statistieken.
  • Heb je de tools en skills om een optimale Instagramfeed te creëren die uitnodigt om te volgen, door middel van een goede strategie, contentplanning en een dosis inspiratie.
  • Maak je kennis met Instagram stories, welke mogelijkheden er zijn, en hoe je deze moet inzetten om een relevante volgersgroep aan je te binden.
  • Ben je in staat om je succes op Instagram te meten en te analyseren.
  • Lukt het je om interactie en bereik te creëren en weet je welke rol het algoritme van Instagram hierin speelt.

Praktische workshop

Wil jij wat je in het ochtenddeel van de Instagram training hebt geleerd, gelijk in de praktijk toepassen? Zodat alle kennis die op je af komt echt beklijft? Volg dan ook onze praktische en interactieve workshop, direct na de training. We gaan samen aan de slag met het optimaliseren van jouw profiel en we laten je zien hoe je een visual maakt die perfect past in jouw Instagramfeed. Tijdens de workshop maak je ook kennis met alle mogelijkheden van Instagram stories en ga je hier direct mee aan de slag!


Voor wie is de Instagram training geschikt?

Voor iedereen die de basis van Instagram onder de knie heeft, maar een beter inzicht wil krijgen in de mogelijkheden en toepassingen van Instagram binnen een bedrijf, waaronder:

  • MKB-ondernemers
  • Marketing communicatie en PR medewerkers
Daphne Verhagen
Mijn kennis en passie voor Instagram deel ik graag met jou om jouw business te laten groeien. Sinds de opkomst van Instagram, ben ik op het platform te vinden om mijn dagelijkse leven te delen en om te bestuderen hoe je Instagram professioneel in kan zetten. Zie ik jou bij de Instagram training?

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Your information is safe with us