Training Instagram voor business

aan de slag met de basis

Bouw jouw basis voor Instagram marketing!

Tijdens de training Instagram voor business leer je de ins en outs van Instagram. Je ontdekt hoe je jouw doelgroep vindt, hoe je nieuwe volgers krijgt en hoe je een community opbouwt. Je leert hoe je mooie en relevante Instagram foto’s en video's maakt met een heldere omschrijving en hoe je Instagram stories kunt inzetten. Natuurlijk kijken we ook naar de laatste trends en ontwikkelingen, waaronder Instagram TV. Je analyseert vervolgens hoe je jouw statistieken kunt uitlezen. Na afloop van de training Instagram voor business:

  • Weet je alles over Instagram: van foto’s, video’s en hashtags tot en met bedrijfsprofielen en statistieken. Je kunt nu zelfstandig aan de slag met Instagram.
  • Weet je het verschil tussen Instagram en Instagram stories, en hoe je beide moet inzetten om een relevante volgersgroep aan je te binden.
  • Ben je in staat om je succes op Instagram te meten en te analyseren.

Wij nemen je deze training mee in de wereld van Instagram: hoe presenteer je jouw bedrijf op dit populaire social media kanaal en hoe haal je er daadwerkelijk resultaat uit?

Voor wie is de Instagram training geschikt?

Voor iedereen die een beter inzicht wil krijgen in de mogelijkheden en toepassingen van Instagram binnen een bedrijf, waaronder:

  • MKB-ondernemers
  • Marketing communicatie en PR medewerkers
Daphne Verhagen

Over Daphne

Mijn kennis en passie voor Instagram deel ik graag met jou om jouw business te laten groeien. Sinds de opkomst van Instagram, ben ik op het platform te vinden om mijn dagelijkse leven te delen en om te bestuderen hoe je Instagram professioneel in kan zetten. Zie ik jou bij de Instagram training?
Daphne weet alles over algoritmes, Hashtags, zichtbaarheid en nog veel meer. Interessant én leuk!
Romy - Zorgsaam
Bedankt! Het was zeer leerzaam maar wel veel informatie.
Angelo - Gemeente Terneuzen

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Your information is safe with us