Facebook marketing

Incompany inspiratie sessie

Aan de slag met een Facebook!

Facebook blijft een effectief platform om jouw doelgroep te bereiken. Daarnaast zorgt het gebruik van Facebook marketing voor betere zoekresultaten, meer brand loyalty en meer inzichten in jouw klanten.


Tijdens deze incompany training maak je met onze input en inspiratie in één ochtend de strategie voor jouw zakelijke Facebook pagina. Aan het eind van de ochtend is jouw planning voor volgende maand gereed en hoef je alleen nog (zo nodig) de posts te checken met je collega's en ze in te plannen. Kom maar door met die reacties van en interactie met je volgers!


Dit kan je verwachten 

  • Volop inspiratie & ideeën voor jouw kanaal en jouw bedrijf 
  • Wie ben je? Hoe laat je dat zien?
  • Wie is je doelgroep en hoe bereik je ze?
  • Hoe breng je je boodschap over
  • Optimaliseer je pagina
  • Werken met rubrieken
Lieneke de Wolf
We horen het zo vaak: ‘ik wil wel meer gebruik maken van social media maar ik heb het zo druk, ik kom er niet aan toe.’ Bij veel ondernemers en bedrijven schiet het plaatsen en opvolgen van berichten op social media er vaak bij in. Heel jammer want je kan er zoveel mee bereiken! Een structuur en planning is essentieel als je écht resultaat uit je social media inspanningen wilt halen. Voor veel bedrijven maken we de social media planning en we voeren deze vervolgens uit. Ik help jou ook graag op weg met een effectieve social media planning voor jouw bedrijf. Tot ziens bij de training social media planning? 
Een leuke en leerzame morgen, Daphne Bedankt!

Jeannette - Mentorschap Zeeland -

Incompany Training Facebook met focus op werving van vrijwilligers

Lieneke, bedankt. De sessie is erg positief ontvangen en we hebben weer tal van leuke ideeën op kunnen doen.
Eline - Tragel - Incompany Training Facebook

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Your information is safe with us