Dagvoorzitter | Presentatie | Spreker

Inspirerende invulling: spreker over online mogelijkheden

Op zoek naar een inspirerende invulling van jouw event in Zeeland of West-Brabant? Lieneke de Wolf geeft graag haar visie op digitale trends en ontwikkelingen en deelt haar ervaringen uit de praktijk met jouw publiek. Daarnaast verzorgen we actuele en praktische presentaties of korte workshops op het gebied van online marketing: bijv. LinkedIn voor professionals, online zichtbaarheid, employer branding. 


Waar wil je het accent leggen voor jouw gasten? We houden zoveel mogelijk rekening met je doelstelligen en haken aan bij wat het publiek weet en wilt weten. Doel van Lieneke is altijd om zo veel mogelijk waarde mee te geven aan het publiek; met haar praktische tips en adviezen die voortkomen uit de online mogelijkheden en ervaringen, kan je direct aan de slag. 


Enthousiaste dagvoorzitter

Is jouw event van A tot Z ingevuld maar zoek je nog iemand voor de presentatie? Iemand die ervoor zorgt dat het programma vlot verloopt? Als dagvoorzitter leidt Lieneke met veel enthousiasme en betrokkenheid het programma en jouw event in goede banen. Ze laat de gasten optimaal tot hun recht komen en zoekt actief de interactie met het publiek.


Benieuwd naar de ervaringen van andere opdrachtgevers die Lieneke hebben gevraagd als spreker of dagvoorzitter? We brengen je graag in contact! Stuur ons een mailtje. 

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us
arrow_drop_up arrow_drop_down