Cyber Monday actie - 50% korting op workshop social media planning!
23 november 2018 

Cyber Monday actie - 50% korting op workshop social media planning!

Onze mailbox is het afgelopen weekend overspoeld met Black Friday aanbiedingen. Het weekend vol kortingen op en na Black Friday eindigt met de zogenaamde Cyber Monday, en natuurlijk blijven wij niet achter! Ook Get a Grip stunt tijdens Cyber Monday met kortingen.

Cyber Monday Actie: deelname aan de workshop social media planning op vrijdag 14 december of vrijdag 11 januari nu met 50% korting! – als je boekt op Cyber Monday. Tijdens deze workshop maak je met onze input en inspiratie in één ochtend de social planning voor jouw zakelijke social media accounts. Handig tijdens de drukke feestperiode én gelijk een goede start van het nieuwe jaar met jouw social!

De Cyber Monday actie houdt in dat de investering voor de workshop niet €125 excl. btw, maar €62,50 excl. btw is! Voor klanten van Get a Grip €47,50 excl. btw. Inschrijven kan hier en door bij opmerkingen Cyber Monday te vermelden, wordt de korting op de factuur verrekend. De actie is geldig van maandag 0.01 uur tot 0:00 uur.

Veel bedrijven ontbreekt het aan tijd en inspiratie om hun Facebook, Instagram of Linkedin te vullen. Herkenbaar? Wij hebben de oplossing voor je! Tijdens de maandelijkse workshop Social Media planning zorgen we er in één ochtend samen voor dat je social planning voor de komende maand gereed staat.

Tijdens deze workshop maak je met onze input en inspiratie in één ochtend de social planning voor jouw zakelijke Facebook-, LinkedIn- of Instagram account. Aan het eind van de ochtend is jouw planning voor volgende maand gereed en hoef je alleen nog (zo nodig) de posts te checken met je collega’s en ze in te plannen. Kom maar door met die reacties van en interactie met je volgers!

Dit kan je verwachten

  • volop inspiratie & ideeën voor jouw kanaal en jouw bedrijf -> vertaald in concrete berichten voor op social media
  • ideeën voor berichten die je gedurende de maand kan plaatsen
  • berichten maken die interactie oproepen bij jouw volgers en nieuw volgers aantrekken
  • scheelt werk, tijd en frustratie (eind van de maand en weer niets gepost 😉
  • kleine groep deelnemers vanuit diverse bedrijven – veel persoonlijke aandacht en onderlinge interactie

Black Friday & Cyber Monday – wat IS het eigenlijk?

Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving. Veel Amerikanen starten dan met het doen van kerstinkopen en velen hebben zelfs een extra vrije dag zodat ze uitgebreid kunnen shoppen voor kerst. Winkeliers stunten op deze dag met flinke kortingen. Dat verklaart de beelden die we elk jaar voorbij zien komen: massa’s winkelende mensen die letterlijk op allerlei aanbiedingen springen en soms zelfs met elkaar op de vuist gaan om de beste deal te scoren. Inmiddels zijn veel aanbiedingen ook online te vinden.

Het weekend vol kortingen en aanbiedingen eindigt met de zogenaamde Cyber Monday, de Amerikaanse marketingterm voor de drukste dag van het jaar voor webwinkels.

Meer over Black Friday & Cyber Monday lees je in onze blog.

Maar ben jij nou ook benieuwd hoe je dagen als Black Friday en Cyber Monday, maar ook de feestdagen die daarna komen, goed kan inzetten voor jouw business? Of wil je meer weten over de Workshop social media planning of een van onze andere trainingen? Stuur ons een mail of bel 085-130 35 49!

Over de schrijver
Lieneke is oprichter en eigenaar van Get a Grip. Gek van online marketing en de mogelijkheden die het bedrijven en organisatie biedt. ‘Ik vind het ontzettend leuk met bedrijven te sparren over hoe zij meer resultaten uit online kunnen halen. Hoe zet je je website, social media etc in om je doelen te halen. En natuurlijk een succesvolle uitvoering van de aanpak die daaruit voortkomt. ‘The only thing constant is change’ en dat geldt zeker voor online marketing. Ik zit er bovenop en deel mijn kennis graag!’
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us