Marketingplan voor Helix Learning

“Een sparringpartner met heldere en praktische adviezen!”

“Toen ik in dienst kwam bij Helix Learning, wilde ik graag de profilering van ons bedrijf aanpakken. Lieneke heeft ons daar uitstekend bij geadviseerd en ik kijk uit naar de opvolging van ons marketingplan!”


Helix Learning

Roberto Akkermans staat sinds maart 2016 aan het roer van Helix Learning in Terneuzen, partner op opleidingsgebied voor particulieren, bedrijven, gemeenten, instellingen en re-integratiebedrijven. Het bedrijf is gespecialiseerd in opleidingen voor techniek, logistiek en zorg. E-learning wordt ingezet als ondersteuning om klassikale trainingen innovatiever en interactiever te maken. Deze vorm van ‘blended learning’ maakt het mogelijk om altijd en overal te leren en te trainen.


Sparringpartner

“We zijn volop bezig met de doorontwikkeling van ons aanbod, ook qua online mogelijkheden zoals bij blended learning. Dat moeten we beter in de markt zetten, want ik ben ervan overtuigd dat daar onze kansen liggen. Lieneke heeft hierbij een duidelijke adviserende rol gehad en heeft in twee sessies een marketingplan uitgewerkt. Een sparringpartner met heldere en praktische adviezen! Ik vond de samenwerking heel prettig.”


Van versnipperde communicatie naar een marketingplan

Lieneke heeft een sessie gehad met het hele team om de boodschap en doelgroepen van Helix Learning helder te krijgen en hoe ze die doelgroepen kunnen bereiken. Uit de situatieanalyse kwam duidelijk naar voren dat de communicatie versnipperd was: meerdere websites en een variatie aan boodschappen. Een nieuwe website stond hoog op de lijst, naast inzet van online marketing.


Vervolgens heeft Lieneke een tweede sessie georganiseerd om de opzet en structuur te bepalen van de nieuwe website. Die is door ontwikkelaars van Helix Learning zelf gebouwd. “Nu is het tijd om onze zichtbaarheid en vindbaarheid te verbeteren, samen met Get a Grip. Met behulp van het marketingplan en digitale middelen zoals social media en social selling gaat dat helemaal goed komen. Lieneke is nog niet van ons af,” besluit Roberto enthousiast.


Meer weten over dit bedrijf en alle opleidingsmogelijkheden? Bezoek de website van Helix Learning.

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Your information is safe with us