Meet Marjolein!

Geschreven op 04-04-2019
Door: Daphne

Een nieuw gezicht bij Get a Grip!

Per 1 april hebben we versterking gekregen van onze nieuwe collega Marjolein de Jonge! Marjolein gaat aan de slag met online content voor verschillende klanten.

Wie ben ik?

"Hallo! Mijn naam is Marjolein, en in februari ben ik afgestudeerd aan de master Business Communication and Digital Media. Tijdens deze master heb ik me gespecialiseerd in online marketing, storytelling en content creatie. De basis die hieraan vooraf ging was een opleiding communicatie, waarbij ik ook een half jaar in Praag studeerde tijdens de minor fase. Tijdens deze minor heb ik ook veel gereisd door Europa. Nu reis ik nog steeds graag, maar mijn roots liggen in Zeeuws-Vlaanderen. Hier kun je me regelmatig al hardlopend door de polders of langs de kust vinden.

Ik vind het vooral interessant om met content creatie bezig te zijn. Hoe vertel je een boodschap op een overtuigende manier, hoe creëer je iets herkenbaars, of welke content is interessant voor volgers... Dat zijn vragen waar ik me graag mee bezig houd. Bij Get A Grip zal ik dan ook mijn creativiteit inzetten om deze vragen voor verschillende klanten te beantwoorden."

Heb jij een vraag voor Marjolein? Stuur haar een mail!