Get a Grip in the picture - in Bedrijf in Beeld

Geschreven op 02-11-2018
Door: Lieneke de Wolf

Jaaaaaa! We staan weer in Bedrijf in Beeld, de jaarlijkse bijlage bij het Zeeuws-Vlaams Advertentieblad

Leuke start van het artikel met de mededeling dat Get a Grip groeit! Inmiddels zijn we 3 vrouw sterk en dagelijks volop bezig voor MKB bedrijven en organisatie in heel Zeeland en Brabant. Samen zorgen we ervoor dat bedrijven zichtbaar én vindbaar zijn online.

Gelukkig weten bedrijven en organisaties ons meer en meer te vinden.. we merken dat er echt behoefte bestaat aan ondersteuning op het gebied van online marketing. Social media, advertising, uitbesteden van online marketing... je bent bij ons aan het juiste adres. En wil je zelf aan de slag? Volg dan een van onze trainingen: LinkedIn, Instagram, Facebook marketing, SEO Schrijven voor het web... in 1 dagdeel volop praktische handvaten waarmee je direct kan starten. 

Lees hier het hele artikel over Get a Grip! 

Heb je vragen of wil je vrijblijvend sparren over wat jij wilt - en kunt - bereiken met online marketing, social selling, social media in de laatste maanden van 2018 en in 2019? Bel of mail ons gerust - we horen graag van je! 

Lieneke de Wolf M 06 - 29 60 39 60 

Volg ons ook op FacebookLinkedin en Instagram! Voor tips, adviezen en inspiratie die jou helpen meer uit online te halen.