Black Friday - 50% korting op onze trainingen in februari 2020!
29 november 2019 

Black Friday - 50% korting op onze trainingen in februari 2020!

De afgelopen week is onze inbox volgestroomd met alle Black Friday deals en countdowns, de tijdlijn op Facebook en Instagram stond er vol mee en we maakten onze shoppinglists alvast gereed. Wij zijn helemaal klaar voor Black Friday, want ook dit jaar doen we mee aan de Black Friday gekte!

Alleen dit weekend 50% korting – VOL = VOL

Grijp je kans en krijg 50% korting op onze Training LinkedIn: voor jouw (personal) branding, marketing en sales en/of Training Instagram voor business die beiden plaatsvinden in februari 2020. Hoe? Gebruik de code BLACKFRIDAY50 bij het aanmelden.

De Black Friday actie houdt in dat de investering voor de Training LinkedIn niet €165,-, maar €82,50 is! De investering voor de Training Instagram is normaal gesproken €195,- en nu maar €97,50! De korting is geldig van vrijdag 29 november t/m maandag 2 december 23:59 uur. De trainingen staan gepland in februari 2020, bekijk hier het trainingsoverzicht.

We hebben maar een beperkt aantal plaatsen, dus weer er snel bij: vol = vol!

Wat kun je van de Training LinkedIn verwachten?

Hoe haal je resultaat uit LinkedIn, voor je bedrijf én voor jezelf? Wat zijn de kenmerken van een goed profiel, hoe bereik je je doelgroep en kom je in beeld? Verbeter je online zichtbaarheid en vindbaarheid en trek klanten aan via LinkedIn! In deze praktische, hands-on workshop LinkedIn komen de volgende onderdelen aan de orde:

  • een goed en professioneel profiel: opzet of optimalisatie
  • personal en corporate branding via LinkedIn: maak jezelf en je bedrijf zichtbaar en vindbaar
  • hoe zet je Linkedin in voor je sales en marketing activiteiten
  • opzet en inzet van een LinkedIn bedrijfspagina

Lieneke neemt je deze ochtend mee in de LinkedIn wereld: hoe presenteer je jezelf op dit zakelijke social media kanaal en hoe haal je er ook daadwerkelijk nieuwe contacten en nieuwe opdrachten uit? Deze training vindt plaats op 13 februari 2019, meld jezelf hier aan met de code BLACKFRIDAY50.

Wat kun je van de Training Instagram verwachten?

Tijdens de training Instagram voor business leer je de ins en outs van Instagram. Je ontdekt hoe je jouw doelgroep vindt, hoe je nieuwe volgers krijgt en hoe je een community opbouwt. Je leert hoe je mooie en relevante Instagram foto’s en video’s maakt met een heldere omschrijving en hoe je Instagram stories kunt inzetten. Natuurlijk kijken we ook naar de laatste trends en ontwikkelingen, waaronder Instagram TV. Je analyseert vervolgens hoe je jouw statistieken kunt uitlezen. Na afloop van de training Instagram voor business:

  • Weet je alles over Instagram: van foto’s, video’s en hashtags tot en met bedrijfsprofielen en statistieken. Je kunt nu zelfstandig aan de slag met Instagram.
  • Weet je het verschil tussen Instagram en Instagram stories, en hoe je beide moet inzetten om een relevante volgersgroep aan je te binden.
  • Ben je in staat om je succes op Instagram te meten en te analyseren.

Deze training vindt plaats op 20 februari 2020, aanmelden kan hier met de code BLACKFRIDAY50.

Black Friday & Cyber Monday – wat IS het eigenlijk?

Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving. Veel Amerikanen starten dan met het doen van kerstinkopen en velen hebben zelfs een extra vrije dag zodat ze uitgebreid kunnen shoppen voor kerst. Winkeliers stunten op deze dag met flinke kortingen. Dat verklaart de beelden die we elk jaar voorbij zien komen: massa’s winkelende mensen die letterlijk op allerlei aanbiedingen springen en soms zelfs met elkaar op de vuist gaan om de beste deal te scoren. Inmiddels zijn veel aanbiedingen ook online te vinden.

Het weekend vol kortingen en aanbiedingen eindigt met de zogenaamde Cyber Monday, de Amerikaanse marketingterm voor de drukste dag van het jaar voor webwinkels. Maar ook in Nederland en België zijn Black Friday en Cyber Monday inmiddels helemaal ingeburgerd. Doe jij er ook aan mee?

Maar ben jij nou ook benieuwd hoe je dagen als Black Friday en Cyber Monday, maar ook de feestdagen die daarna komen, goed kan inzetten voor jouw business? Of wil je meer weten over de Workshop social media planning of een van onze andere trainingen? Stuur ons een mail of bel 085-130 35 49!

Over de schrijver
De aanpak voor jouw social beheer, een creatieve blik op jouw online marketing of het maken van prikkelende content... Daarvoor steek ik mijn handen graag uit de mouwen. Ik word blij van een goede kop koffie, drink die graag met klanten en mijn hart gaat sneller kloppen van een perfecte Instagram feed. Ik ga altijd voor het complete marketing plaatje; voor jou en voor je bedrijf.
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us