Cyber Monday - Gratis toegang tot onze Community in 2019!
01 december 2019 

Cyber Monday - Gratis toegang tot onze Community in 2019!

Het weekend vol kortingen voor, op en na Black Friday eindigt met de zogenaamde Cyber Monday. Na onze Black Friday actie doen we er nog een schepje bovenop met een Cyber Monday actie!

Alleen vandaag gratis toegang tot de Get a Grip Community voor de rest van 2019!

Na de kortingen op onze trainingen, bieden we vandaag de mogelijkheid om gratis een kijkje te nemen in de Get a Grip Community. Als je vandaag aanmeld, krijg gratis toegang tot en met 31 december 2019, daarna kun je zelf beslissen of je in de Community blijft voor €14,99 per maand. Let op: deze aanbieding is alleen vandaag geldig.

Je kunt je hier aanmelden.

De Community – What’s in it for you?

Elke dag nieuwe content creëren en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen kan ontzettend vermoeiend zijn. Waar blijf je inspiratie vandaan halen? Geen probleem, de Get a Grip community staat voor je klaar! Wij geven je iedere week ideeën over wat voor content je kunt posten, welke teksten je hierbij kunt gebruiken en wat de laatste ontwikkelingen zijn. Maar dit doen we niet alleen: in de community kom je in contact met andere leden, zo kun je ideeën met elkaar delen en vragen stellen.

In de Community krijg je wekelijks hapklare contentideeën en formats voor jouw social media waar je direct mee aan de slag kunt. En je kunt 24/7 vragen stellen aan de social media experts van Get a Grip. Meld je nu aan door een mail te sturen naar info@get-agrip.nl en wij regelen jouw gratis toegang

Meer info over de Community lees je hier.

50% korting op onze trainingen in februari 2020

Let op! Vandaag is ook de laatste dag van onze Black Friday actie: 50% korting op onze Training LinkedIn: voor jouw (personal) branding, marketing en sales en/of Training Instagram voor business die beiden plaatsvinden in februari 2020. Hoe? Gebruik de code BLACKFRIDAY50 bij het aanmelden.

De Black Friday actie houdt in dat de investering voor de Training LinkedIn niet €165,-, maar €82,50 is! De investering voor de Training Instagram is normaal gesproken €195,- en nu maar €97,50! De korting is geldig van vrijdag 29 november t/m maandag 2 december 23:59 uur. De trainingen staan gepland in februari 2020, bekijk hier het trainingsoverzicht.

Over de schrijver
De aanpak voor jouw social beheer, een creatieve blik op jouw online marketing of het maken van prikkelende content... Daarvoor steek ik mijn handen graag uit de mouwen. Ik word blij van een goede kop koffie, drink die graag met klanten en mijn hart gaat sneller kloppen van een perfecte Instagram feed. Ik ga altijd voor het complete marketing plaatje; voor jou en voor je bedrijf.
Reactie plaatsen

Grip op jouw online business?

Kom maar op!

Bel: +318 51 30 35 49

Trainingen en online advies als eerste ontvangen?

Meld je aan voor de Get a Grip updates!

Your information is safe with us